Ειδικές Κατασκευές Επίπλου

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, όπως και ο κάθε χώρος που τον φιλοξενεί. Δημιουργούμε ειδικές κατασκευές επίπλου ύστερα από έρευνα και μελέτη για να αποτυπώσουμε την απόλυτη εργονομία, κομψότητα, τη μοναδική ποιότητα και το προσωπικό σας στυλ, συνδυασμένα με μια σύγχρονη προσέγγιση.

Βασικοί άξονες για την επιτυχία του αποτελέσματος είναι η ικανότητα μας για:

  • Μελέτη χώρου και σχεδιασμό επίπλου
  • Προσαρμογή των διαστάσεων
  • Προσαρμογή της διακόσμησης, τεχνοτροπιών, στυλ και φινιρισμάτων επίπλου
  • Προσαρμογή των υλικών και των αξεσουάρ

Custom Design

«Αγάπη για μοναδικές custom δημιουργίες»

Η πλούσια συλλογή της εταιρείας ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ χαρακτηρίζεται από το παραδοσιακό στυλ των μεγάλων κλασικών:

  • Τη σύγχρονη ομορφιά
  • Την κοσμοπολίτικη λαχτάρα για κάτι διεθνές

Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πώς θέλετε να ερμηνεύσετε τη μαγεία της επίπλωσης σας. Μια επιλογή που υπαγορεύεται από τα πάθη, τις ανάγκες και την επιθυμία σας για συγκινήσεις. Σε ένα πραγματικό σπίτι ή χώρο εργασίας τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη, ιδιαίτερα η επίπλωση, η οποία είναι πάντα η έκφραση του τρόπου ζωής μας, μια πολύτιμη ευχαρίστηση που σε κάνει να νιώθεις καλά.

Για την εταιρεία ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ η αρχαία παράδοση της χειροτεχνίας αποτελεί μοναδικό στυλ. Αυτή δίνει πάντα νέες συγκινήσεις συγχωνεύοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Ποιότητα

«Τίποτα δε βρίσκει τόσο σύντομα το δρόμο του προς την ψυχή, όσο η ομορφιά»

Κάθε προϊόν είναι ένα έργο τέχνης που αφήνει το σημάδι του. Με ανεπανάληπτη δεξιοτεχνία στο σχεδιασμό για κάθε κομμάτι και μέρος των επίπλων, καθώς και τις λεπτομέρειες των χρησιμοποιούμενων υλικών που σαγηνεύουν τις αισθήσεις, σας προσφέρουμε έπιπλα με χαρακτήρα, ελκυστικά, με φυσικό σχεδιασμό, πολύτιμα υλικά και αντιθέσεις.

  • Έτσι η τέχνη στην επίπλωση γίνεται ο σκοπός και η αποστολή μας, που δεν απεικονίζει μόνο την εμφάνιση των πραγμάτων, αλλά και την εσωτερική τους ουσία.
  • Το όνομα ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ έχει σφραγίδα και εγγύηση ποιότητας την εμπειρία και την καινοτομία.

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να σας αποστείλουμε τα νέα & τις προσφορές μας!