Μελέτη Χώρου

«Η πρωτοπορία και ο σεβασμός στην παράδοση, μαζί με την προσαρμοστικότητα και τη λειτουργικότητα των έργων μας είναι συνυφασμένα με το έργο και την ιστορία μας»

Μελετάμε τον χώρο σας και βρίσκουμε την ιδανική λύση για την επίπλωση του σπιτιού σας και όχι μόνο. Η εταιρεία ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ μπορεί να δημιουργήσει για εσάς custom λύσεις, κομμένες και ραμμένες στις ανάγκες σας και τον χώρο σας. Τα έπιπλα που δημιουργούμε είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής, το αποτέλεσμα μοναδικό, οι γραμμές διαχρονικές και αναλλοίωτες στο χρόνο.

Επιλέξτε μαζί μας τα έπιπλα σας και απολαύστε μια μοναδικά δημιουργική εμπειρία. Σας παρέχουμε κάθε είδους συμβουλευτική υποστήριξη διακόσμησης και τη δυνατότητα απόλυτης προσαρμογής διαστάσεων, ύφους και αποχρώσεων, ώστε να σας διευκολύνουμε στην επιλογή σας.

Εκτός των άλλων, με την εμπειρία μας ενσωματώνουμε στον χώρο σας υπέροχες συνθέσεις, καλλίγραμμα τζάκια, εσοχές για βεστιάρια και καλοριφέρ, με μοναδικά σχέδια, χρώματα και ποιοτικά υλικά. Επίσης, ειδικευόμαστε στα φινιρίσματα με χειροποίητες λουστροπατίνες και μπορούμε να τα δημιουργήσουμε και κατόπιν παραγγελίας.

Σχεδιασμός Επίπλου

«Χαρακτηριστικό μας η αγάπη για το design και την τέχνη συνδυάζοντας Δημιουργικότητα με Εργονομία»

Στην εταιρεία ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ σχεδιάζουμε μοναδικής μορφής έπιπλα. Αξεπέραστης ποιότητας με υπογραφή μας την εμπειρία στο χώρο και το έπιπλο, καθώς και στο μεράκι και την τεχνογνωσία που μας διακατέχει.

Το παρελθόν είναι παρόν:
Μία λεπταίσθητη έκφραση του χειροποίητου στυλ με δημιουργήματα γεννημένα από την υπεροχή της γοητείας του κλασσικού επίπλου και των μεταμορφώσεων του. Εμπλουτίζουμε κάθε κομμάτι επίπλου με σύγχρονα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τάσεις και στοιχεία. Προσφέρουμε την πλήρη μας αφοσίωση στην δημιουργία επίπλων με παραδοσιακή μέθοδο. Είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με κάθε εξέλιξη των αλλαγών της αγοράς ανανεώνοντας τα υλικά και τις τάσεις μας.

Διακόσμηση

«Τα φυσικά υλικά, η τεχνογνωσία, η έρευνα και η εμπειρία είναι λέξεις που μας προσωποποιούν»

Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτούς που επιθυμούν να ικανοποιήσουν ένα προσωπικό στυλ έκφρασης μέσα στον χώρο τους, πλούσιο σε λεπτομέρεια και κομψότητα. Η εμπειρία μας αντανακλά όλες τις περιόδους και όλες τις στιλιστικές κατευθύνσεις.

Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση του χώρου σας με δημιουργικότητα και καλαισθησία. Μοναδικά φινιρίσματα, υφάσματα, αξεσουάρ και διακοσμητικές λεπτομέρειες που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Αυτοί που επιλέγουν την εταιρία ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ για τη δημιουργία των επίπλων τους και τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου τους, μπορούν να είναι σίγουροι ότι αποκτούν ένα απόλυτα μοναδικό και κομψό προϊόν, αποτέλεσμα του ταλέντου και της πείρας των μαστόρων μας. Παρέχουμε πολλαπλά είδη διακόσμησης που απέχουν από μονομερείς και συμβατικές λύσεις. Υπέροχες προτάσεις, προσφορές, ιδέες και συμβουλές από το ειδικευμένο προσωπικό μας, με κατεύθυνση την τελειότητα και την ακριβή αποτύπωση του γούστου σας στον χώρο, συνδυασμένα με τη μοναδική μας ποιότητα και τεχνογνωσία.

After Sales Service

Δε θα μπορούσε, βέβαια, να λείπει από τη μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών μας η μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας. Χαρακτηριστικό μας το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας και η διαρκής παρουσία μας, όποτε μας χρειαστούν. Η τελειότητα που χαρακτηρίζει τα έργα μας δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τις after sales παροχές μας.

Η δυναμική παράδοση του αριστοτεχνικά μοναδικού χειροποίητου επίπλου είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της εταιρίας μας, γιατί η διαχρονική μέθοδος τεχνικής δημιουργίας και η αναζήτηση της τελειότητας στη λεπτομέρεια είναι ακόμη ζωντανή σε κάθε κομμάτι επίπλου, εγγυημένο από το όνομα ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ.

Στις after sales υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται και αναπαλαιώσεις ή επισκευές επίπλων για να κρατήσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια για πάντα ατόφια στον χώρο σας.

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να σας αποστείλουμε τα νέα & τις προσφορές μας!